0-800-759-750
Ми на зв'язку с 7:00 до 24:00
office@elit-web.ua

Чекліст картки товару інтернет-магазину

31 січня 2023
371
0
Поділіться
Зміст

    На сьогодні частка інтернет-продажів становить 17,5% від усієї роздрібної торгівлі у світі. А вже у 2023 році вона, за прогнозами фахівців, може досягти 22%. Тому очевидно, що підхід до онлайн-продажів сьогодні повинен бути особливо ретельним і комплексним. Зокрема, коли ми говоримо про оптимізацію карток товарів.

    Цей чекліст якраз і покликаний допомогти вам ефективно та правильно працювати з товарними картками.

    • Зробіть свої картки товарів продавальними

    Проведіть SEO-оптимізацію, використовуйте заголовки рівнів H1 й H2, додавайте ключові слова, налаштовуйте перелінкування та мікророзмітку. Попрацюйте над UX-дизайном сторінки й використовуйте унікальний продавальний текстовий контент.

    • Передайте цінність товару

    Продемонструйте цінність саме вашої пропозиції. Це може бути більш доступна вартість, безплатна доставка, кешбек, знижка на наступну купівлю тощо. Головне — щоб ваш товар виглядав виграшно в порівнянні з аналогічними пропозиціями ваших конкурентів.

    • Підкресліть переваги

    Постарайтеся коротко та містко перерахувати всі головні переваги вашої пропозиції: Офіційна гарантія від виробника, кредит без відсотків, доставка власної кур'єрською службою, інше.

    • Використовуйте тригери

    Тригери — це елементи картки товару, які мотивують потенційного покупця оформити замовлення. Це може бути що завгодно — таймер зі спеціальною ціною, обмежена в часі пропозиція безплатної доставки, додаткова знижка на купівлю товарів суміжної категорії, інше.

    Також не забувайте про оригінальне оформлення. Попри те, що картки товарів у більшості інтернет-магазинів мають дуже схожу структуру, це не привід сліпо копіювати чужі рішення. Використовуйте фірмові кольори, оригінальні шрифти, працюйте з наповненням, експериментуйте з дизайном. Тільки так можна створити дійсно унікальні та впізнавані картки товарів, які сподобаються вашим клієнтам.

    У Вас залишились запитання?
    Наші експерти готові відповісти на них.
    Залишіть ваші контактні дані.
    Будемо раді обговорити ваш проект!
    Отримати консультацію
    Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом